OKUL ÜNİFORMAMIZDA DEĞİŞİKLİK

OKUL ÜNİFORMAMIZDA DEĞİŞİKLİK

Değerli Velilerimiz, Sevgili Öğrenciler;

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı itibarıyla okulumuzda "Okul Aile Birliği" kararı doğrultusunda okul üniformamızı değiştirme kararı almış bulunmaktayız. Okulumuza yeni kayıt olacak 5. sınıf öğrencilerimiz yeni kıyafetleri alacaklardır.  Ara sınıflar (6.7.8) ise eski okul üniformamız ile devam edebilecekleri gibi isterlerse yeni kıyafetimizi de alabilirler. Okulumuzun anlaşmış olduğu herhangi bir firma veya mağaza bulunmamaktadır. Velilerimiz görsellerdeki şartları taşımak kaydıyla istedikleri yerden temin edebilirler.

Belirlenen öğrenci kıyafetleri detayları aşağıdaki gibidir:

1. UZUN KOLLU KAPÜŞONLU SWEATSHIRT (KIŞLIK VERSİYON) : Kışın giyilecek formamız siyah renkli uzun kollu sweatshirt olacaktır. Formanın üzerinde belirtilen görseller mutlaka yer alacaktır. Sweatshirt kesinlikle FERMUARSIZ ve kapüşonlu olacaktır. 

2. KISA KOLLU LACOSTE TİŞÖRT (YAZLIK VERSİYON): Yazın giyilecek formamız siyah renkli, yakalı lacoste tişört olacaktır. Formanın üzerinde belirtilen görseller mutlaka yer alacaktır.

3. PANTOLON: Pantolon kumaşı siyah renkli kanvas olup üzerinde herhangi bir eskitme, yırtık ya da materyal aksesuarlar olmayacaktır.

24.05.2023 329

24-05-202324-05-202324-05-2023