ATATÜRK ORTAOKULU


Vizyon: Misyonumuz doğrultusunda diğer eğitim kuruluşlarına örnek olacak bir eğitim-öğretim hizmeti sunmak ve mükemmeli yakalamaktır. Nitelikli eğitimi sürekli kılan ve gelişen, ulusal ve evrensel boyutta topluma katkı sağlayan, insana ve çevreye saygıyı ilke edinen, yetiştirdiği insan ve verdiği eğitimle örnek gösterilen ve mensubu olmaktan gurur duyulan bir okul haline geleceğiz.

Misyon: Bizler, Cumhuriyetin temel değerleri ve milli eğitim sisteminin ilkeleri doğrultusunda milli birlik ve bütünlük içinde iktisadi, sosyal, kültürel kalkınmanın desteklenmesi ve hızlandırılması için, eğitim bilimlerindeki çağdaş yenilik ve gelişmeleri takip ederek, araştırmalar yaparak okulumuzun etkinlik ve verimliliğinin arttırılması ve gelişmesini sağlamak için varız.

Başarılar: 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Başarılarımız SÜMEYYE BOSTAN 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Şiir kategorisinde ilçede 3. olmuştur. SÜMEYYE BOSTAN Kızılay Haftası Şiir kategorisinde ilçede 1. olmuştur. BERRA BİÇER 10 Kasım Atatürk’ü Anma Haftası Şiir kategorisinde ilçede 2. olmuştur. ZEYNEP ÖZGEN 10 Kasım Atatürk’ü Anma Haftası Resim kategorisinde ilçede 3. olmuştur. SÜMEYYE BOSTAN 24 Kasım Öğretmenler Günü Şiir kategorisinde ilçe 2. olmuştur. TUĞRA EREN ŞAHİN 12. Türk Müziği ve Batı Müziği Çalgılarıyla Eser Seslendirme Yarışmasında bağlama dalında İl genelinde 1. olmuştur. ZEYNEP NAZ ÇARI Atatürk´ün Ankara´ya Gelişinin 102. Yıldönümü Şiir kategorisinde ilçede 1. olmuştur. ARİF BERK RESULOĞLU İstiklal Marşını Güzel Okuma yarışmasında ilçede 1. olmuştur. SÜMEYYE BOSTAN Çanakkale Şehitlerini Anma Programı kapsamında yapılan şiir yarışmasında ilçede 1. olmuştur.

Saatler: 08:50 - 15:30
Isınma: Doğalgaz
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Taban-Tavan Puan Bilgileri: OKULUMUZ ADRESE DAYALI ÖĞRENCİ KAYDI YAPMAKTADIR.
Okulun Sınav Başarı Durumu: 2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA 12 ÖĞRENCİMİZ MERKEZİ SINAV PUANI İLE ÖĞRENCİ ALAN OKULLARI KAZANMIŞLARDIR. 85 ÖĞRENCİMİZ ADRESE DAYALI ANADOLU LİSELERİNE, 45 ÖĞRENCİMİZ MESLEK LİSELERİNE 4 ÖĞRENCİMİZ İMAM HATİP LİSELERİNE, 1 ÖĞRENCİMİZ İSE SPOR LİSESİNE YERLEŞMİŞTİR.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: YÜZDE 13 NİTELİKLİ OKUL YERLEŞTİRME BAŞARISI BULUNMAKTADIR.
Sportif Etkinlikler: OKULUMUZDA TÜM BRANŞLARDA İLÇE DÜZEYİNDE,BAZI BRANŞLARDA İSE İL DÜZEYİNDE SPORTİF FAALİYETLERE KATILIM SAĞLANMAKTADIR.
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI ÇALIŞMALARI YÜRÜTÜLMEKTEDİR.
Proje Çalışmaları: ETWINNING, KODLAMA, 3D YAZICI, GERİ DÖNÜŞÜM VE SIFIR ATIK PROJE ÇALIŞMALARI BULUNMAKTADIR.
Kontenjan Bilgileri: ÖĞRENCİ KAYIT DURUMUNA GÖRE GÜNCELLENMEKTEDİR.
Diğer Hususlar: Okulumuz 2012 yılında Ankara il özel idare müdürlüğü tarafından Elmadağ İsmetpaşa Mahallesi Tepe Sokakta bulunan Hazine arazisi olan 239 ada 4 parsel üzerinde 4170 metrekarelik alana inşa edilmiştir. 2012-2013 Eğitim öğretim yılında 7 şube 198 öğrenci ile eğitim öğretime açılmıştır. Halen de 706 öğrenci 28 şube 3 idareci 46 öğretmen 3 yardımcı hizmetli personel olmak üzere eğitim öğretime devam etmektedir.

Telefon - ANA BİNA 03128633298 /EK BİNA 0312 8636359

Belgegeçer - (312) 863 3298

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://elmadagataturkortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Elmadağ Atatürk Ortaokulu İsmetpaşa Mah. Tepe Sk. 14/A Elmadağ / ANKARA

Öğretmen :43
Öğrenci :581
Derslik :28
Çok Amaçlı Salon :1
Fen Laboratuvarı :1
Kimya Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :1
Resim Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :3410
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim

Yerleşim Yeri - Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır.

Adres - Elmadağ Atatürk Ortaokulu İsmetpaşa Mah. Tepe Sk. 14/A Elmadağ / ANKARA

Ulaşım Okulumuza Atatürk Spor Salonu önünden kalkan 354 No´lu Ankara-Elmadağ EGO ve Halk otobüsü seferleri ile ulaşım sağlanabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Ankara´ya 40 km uzaklıkta bulunup, ilçe merkezinde bulunmaktadır.